zaterdag 10 december 2011

de zesde dag


Het komt door mij dat we zo sloom gaan met de keuken. Maar miniaturen gaat nog niet zo goed samen met de beperkingen die ik nog heb van mijn auto-ongeluk. Maar Annelies zou geen Annelies zijn  als ze niks zou verzinnen. Dus zijn we vanmorgen aan het miniaturen geslagen. Ik ben verder gegaan met de vloer, hoef tenslotte pakweg 2500 tegeltjes hebben :-) en Annelies is begonnen met haar hal. Na de luch zijn we naar de workshop cupcakes gegaan.




cupcakes van Margriet

cupcakes van Annelies

Ik moet zeggen dat ik het erg leuk vond, dus zijn we nog even naar Welkoop (Boerenbond voor onze Brabanders) en daar hebben we nog wat spulletjes gekocht. Helemaal leuk natuur, dus morgen nog een paar maken. De volgende keer neem ik de vloer mee naar huis en ga ik ook echt aan het project beginnen, en daar heb ik zin in.
Wel niet te lang achter elkaar en zo, maar gewoon lekker aan de gang.
Het was een leuke dag, zelfs met Annelies :-)



Margriet



annelies-knutselen en cupcakes maken

Eindelijk zijn we een klein beetje verder gegaan met de keuken. Een klein beetje maar? Ja, want om 1 uur hadden we een workshop cupcakes maken besproken.
Ik heb dus ook niets nieuws aan de keuken kunnen toevoegen.
Maar ik kan wel mijn cupcakes laten zien. Het was een hele leuke workshop met een heel leuk resutaat.
Kijk maar:



Today we worked a bit on our kitchen. Only a bit? Yes, because we had arranged to do a workshop cupcake decorating at one o'clock. Therefore I have no progress to show in my kitchen.
But I can show the cupcakes