vrijdag 21 december 2012

Annelies - De keukenvloer ligt!

Ik zit hier achter de computer te glunderen. Gisteren heb ik de keukenvloer gelegd en ik was er helemaal blij mee. Vanmorgen meteen weer even gaan kijken of ik hem nog steeds mooi vind. Ja hoor, die vloer is precies zoals ik hem wilde hebben.
Op deze foto kun je de kleurnuances goed zien.
En aan het eind van de dag zag de keuken er zo uit:
Ik ben dik tevreden.  Hier op het filmpjes kun je alles nog wat beter zien.

En ook Margriet had het duidelijk naar haar zin. Kijk maar op het filmpje met welke ingewikkelde klus zij bezig is.

Allemaal fijne feestdagen en een goed 2013 toegewenst!
Annelies de Kort




donderdag 6 december 2012

Heel jammer....sneeuw

Het is ongetwijfeld voor vele droomweer, een wit Nederland met een mooi zonnetje erbij. Maar voor ons houdt dit winterse weer in...geen knutselen. Om nu mijn leven te wagen om naar Elst te rijden leek mij niet verstandig. Dus beide in eigen huis, geen knutselen aan de keuken. En ik had nog wel zoveel bedacht. Het blad op de toog moet er gedeeltelijk weer af...er moeten bakken in, en frezen kan ik niet dus het moet gezaagd gaan worden...ach zo blijven we van de straat. Annelies had er zo'n zin in om met haar vloer aan de gang te gaan....die van mij is nog lang niet klaar... Misschien is het goed om er een weekje tussen te hebben....want als we vaak bijelkaar op de lip zitten wordt de spanning voor ons veel te hoog, we noemen het humor...maar of het dat ook is ? :-)

Maar we gaan binnenkort weer door hoor, als het weer het toe laat... Voor vandaag...mijn huisje poetsen en een stukje van mijn cursus doen...

Margriet